نگاه ایران/ مهدیه عطایی: نخستین جشنواره گردشگری، مصرف سبز، میان وعده های سالم گیلان با امید تبدیل مکان جشنواره به محل دائمی جشنواره های بومی و محلی ایران و مرکز صنایع دستی ایران به کار خود پایان داد.
نخستین جشنواره گردشگری، مصرف سبز، میان وعده های سالم گیلان توسط بخش خصوصی و حمایت و مشارکت شهرداری منطقه ۴، سازمان میراث فرهنگی و آب و فاضلاب استان گیلان به مدت ۸ روز از ۱۲ تا ۲۰ مهر در محل دایمی جشنواره ها در منظریه رو بروی هتل کادوس برگزار شد.
این جشنواره که با ۲۳ غرفه کار خود را آغاز کرده بود با استقبال خوب شهروندان روبرو شد. علاقمندانی که از نمایشگاه بازدید می کردند در کنارتهیه غذاهای بومی گیلان می توانستند از غرفه هایی که به توزیع مواد غذایی سالم مانند گردو، نوشیدنی سالم و.. می پرداختند نیز بازدید کنند. این جشنواره علاوه بر مواد غذایی توانست با موسیقی محلی و خانه زیبای چوبی وردی جشنواره علاقمندان بسیاری را به خود جلب کند.
جشنواره گردشگری، مصرف سبز، میان وعده های سالم گیلان در شب پایانی خود و همزمان با بزرگداشت حافظ با برپایی شب شعر گیلگی و موسیقی سنتی و محلی به کار خود پایان داد.