| یکشنبه، 09 اردیبهشت 1403
نگاه ایران/ مهدیه عطایی: نخستین جشنواره گردشگری، مصرف سبز، میان وعده های سالم گیلان با امید تبدیل مکان جشنواره به محل دائمی جشنواره های بومی و محلی ایران و مرکز صنایع دستی ایران به کار خود پایان داد. نخستین جشنواره گردشگری، مصرف سبز، میان وعده های سالم گیلان توسط بخش خصوصی و حمایت و مشارکت شهرداری منطقه ۴، سازمان میراث فرهنگی و آب و فاضلاب استان گیلان به مدت ۸ روز از ۱۲ تا ۲۰ مهر در محل دایمی جشنواره ها در منظریه رو بروی هتل کادوس برگزار شد. این جشنواره که با ۲۳ غرفه کار خود را آغاز کرده بود با استقبال خوب شهروندان روبرو شد. علاقمندانی که از نمایشگاه بازدید می کردند در کنارتهیه غذاهای بومی گیلان می توانستند از غرفه هایی که به توزیع مواد غذایی سالم مانند گردو، نوشیدنی سالم و.. می پرداختند نیز بازدید کنند. این جشنواره علاوه بر مواد غذایی توانست با موسیقی محلی و خانه زیبای چوبی وردی جشنواره علاقمندان بسیاری را به خود جلب کند. جشنواره گردشگری، مصرف سبز، میان وعده های سالم گیلان در شب پایانی خود و همزمان با بزرگداشت حافظ با برپایی شب شعر گیلگی و موسیقی سنتی و محلی به کار خود پایان داد. IMG_8218 IMG_8105 IMG_8191 IMG_8155 IMG_8260 IMG_8178 IMG_8194 IMG_8202 IMG_8206 IMG_8233 IMG_8194     IMG_8267 03 IMG_8215 IMG_8171 IMG_8143 IMG_8115

به اشتراک بگذارید:

نگاه شما:

security code