| شنبه، 01 اردیبهشت 1403
نگاه ایران: چای سیاه با طبع سرد و خشک باعث کاهش فعل وانفعالات سلولی می شود که این برای برخی افراد مضر است. به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ چای به عنوان یکی از اصلی ترین نوشیدنی ها برای برخی افراد می تواند مضر باشد مثلا افرادی که دیابت دارند چراکه باکم کردن کارکردهای سلولی، سدیم را در بدن کاهش می دهد و بر روی مغز اثرات نامطلوبی می گذارد. کدام افراد نباید چای بنوشند؟ - افراد مبتلابه دیابت و اسهال - کودکان زیر 2 سال - بیماران کم خون و مبتلابه اختلالات خونریزی - افراد مبتلابه اختلالات اضطرابی - مبتلایان به زخم های گوارشی - افراد دارای معده ضعیف - بیماران کلیوی و مبتلابه سنگ کلیه - افراد مبتلابه فشار چشم - مبتلایان به سندرم روده تحریک پذیر - بیماران مبتلابه فشارخون   عوارض مصرف بی رویه چای: - مصرف بی رویه چای در مادران باردار خطر سقط جنین - در مادران شیرده تحریک و اجابت مزاج بیشتر نوزاد - از بین رفتن شفافیت پوست - بروز آلزایمر - افزایش امکان ابتلا به اسهال و یبوست - کافئین آن در برخی افراد سبب عصبانیت و تحریک پذیری و ایجاد وابستگی روانی - افزایش سموم بدن - خطر بروز سرطان مری با مصرف زیاد چای - اختلال در سیستم ادراری   کدام افراد نباید چای سبز بخورند؟ افرادی که داروهای ضد انعقاد مثل وارفارین استفاده می کنند و یا افرادی که عادت به مصرف آسپرین دارند باید از مصرف این نوشیدنی خودداری کنند. همچنین مصرف آن در دوره بارداری و شیردهی طبق نظر و توصیه پزشک و بااحتیاط مصرف شود. گفتنی است؛ به هیچ عنوان از نوشیدنی های گازدار و کافئین دار (چای، نوشابه، قهوه و...) بعد از وعده غذایی خود استفاده نکنند چراکه جذب آهن در دستگاه گوارش به آهستگی صورت می گیرد، معمولاً آهنی که ما استفاده می کنیم به دلیل نوع مولکول آهن و وضعیت دستگاه گوارشی حدود یک درصد آن جذب می شود بنابراین مواد کافئین دار در جذب آهن ایجاد اختلال می کند همچنین استفاده هم زمان کلسیم و آهن، جذب آهن را کند می کند.
به اشتراک بگذارید:

نگاه شما:

security code