یکشنبه، 29 دی 1398 | 2020 Sunday 19 ,January  
نگاه ایران به نقل از ایسنا: مدیر یک کله پزی معروف در بندر مرزی آستارا، پیشنهاد وسوسه برانگیز یک تبعه ایرانی الاصل مقیم کانادا، برای پختن کله پاچه در رستورانی در کشور فوق را رد کرد. «ایرج عابدی»  اظهار کرد: مدیر آستارایی یک رستوران در شهر تورنتو کانادا، پس از ورود به کله پزی بنده و صرف یک پرس کله پاچه، پیشنهاد پختن کله پاچه برای ایرانیان مقیم تورنتو را در رستوران خود مطرح نمود. وی ادامه داد: بنده هر چه این پیشنهاد را رد می کردم ولی این تبعه 63 ساله اصرار و پیشنهاداتش را افزایش می داد. عابدی افزود: فرد مذکور، حتی قول تقبل هزینه ویزا، مسافرت و اقامتم را نیز مطرح نمود، ولی بنده به دلیل علاقه به کشورم، زادگاهم و همچنین به دلیل اینکه این شغل را از پدرم مرحوم «نظر عابدی» کله پز معروف آستارایی به ارث برده ام، رد کردم. وی پایبندی به کسب روزی حلال و خدمت به هموطنان را از مهمترین تعهدات شغلی خود برشمرد و تصریح کرد: مادیات در مرحله بعد از تأمین نیاز معنوی انسان ها قرار دارد و من این معنویات را در مرزهای خارج از ایران عزیز جستجو نمی کنم. وی در بخش پایانی سخنان خود از دلایل انتخاب نام «پارسیان» برای کله پزی خود سخن گفت و خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه در تمام دنیا پخت کله پاچه فقط در ایران و با گستردگی خاصی رواج دارد، بنده نیز از نام ایرانی و اصیل برای محل کسب و کار خود استفاده کردم و به این شغل علاقه دارم. *عکس تزئینی است
به اشتراک بگذارید:

نظر شما:

security code