سه شنبه، 19 فروردین 1399 | 2020 Tuesday 07 ,April  
نگاه ایران:معصومه ابتکار، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، در کانال تلگرامی خود با انتشار عکسی، نوشت: ما ایرانی ها چقدر غذا دور می ریزیم؟ با هر دور ریز، چه مقدار از ذخایر آب و خاک کشور که مصرف تهیه این غذا شده، هدر می رود؟ چه مقدار صدمه به طبیعت به خاطر پسماند این غذا ها وارد می شود؟ ایران ازجمله کشورهایی است که هرساله درصد بالایی از مواد غذایی تولیدی را به هدر می دهد. برآوردهای فائو نشان می دهد، هر روز به ازای هر نفر، ۱۳۴ کیلو کالری غذا در ایران به هدر می رود. همچنین گزارش های غیررسمی حاکی از آن است که ۳۵درصد محصولات کشاورزی تولیدی در ایران به هدر می رود؛ یعنی از صد میلیون تن محصول کشاورزی تولیدی در کشور، ۳۵ میلیون تن در سال دور ریخته می شود، این رقم معادل غذای میلیون ها انسان است.
به اشتراک بگذارید:

نظر شما:

security code