| پنجشنبه، 06 اردیبهشت 1403
نگاه ایران/پویا بازارگرد:صبح امروز یکشنبه 24 مردادماه با ابتکار معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی گیلان جشنواره «غذای سالم» با مشارکت 33 کارمند این دانشگاه در ساختمان مرکزی شماره 2 برگزار شد. برگزاری جشنواره «غذای سالم» بخشی از برنامه های هفته کرامت میلاد حضرت معصومه و میلاد امام رضا ( ع) در دانشگاه علوم پزشکی باهدف حفظ غذاهای ایرانی و اسلامی، پرهیز از مصرف فست فودها و دوری از اسراف بود. در پایان این جشنواره یک روزه که باعرضه بیش از 80 نوع غذای محلی گیلان از سوی 33 کارمند دانشگاه همراه بود از 5 تن تجلیل شد. معیار انتخاب 5 غذای انتخاب شده از سوی داوران جشنواره که از کارشناسان غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان بودند پخت سالم تر و میزان استفاده از نمک، روغن و همچنین نحوه پخت بخارپز و سرخ کردنی بود. دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به همراه جمعی از مدیران این دانشگاه از مهمانان ویژه جشنواره بودند. جشنواره غذا علوم پزشکی (1)
جشنواره غذا علوم پزشکی (4) جشنواره غذا علوم پزشکی (2) جشنواره غذا علوم پزشکی (7) جشنواره غذا علوم پزشکی (6) جشنواره غذا علوم پزشکی (14) جشنواره غذا علوم پزشکی (9) جشنواره غذا علوم پزشکی (12) جشنواره غذا علوم پزشکی (3) جشنواره غذا علوم پزشکی (13) جشنواره غذا علوم پزشکی (10) جشنواره غذا علوم پزشکی (11) جشنواره غذا علوم پزشکی (8)

به اشتراک بگذارید:

نگاه شما:

security code