| جمعه، 08 اسفند 1399
هشدار مدیرکل دامپزشکی گیلان:
       کد خبر: 206358
نگاه ایران: مدیرکل دامپزشکی استان گیلان گفت: ذبح دام قربانی در دسته های عزاداری غیر بهداشتی است. سهراب عاقبتی با بیان اینکه در ایام محرم و عزاداری سیدالشهدا نذورات و قربانی دام ها برای مراسم های عزاداری و سوگواری افزایش می یابد، گفت: این امر پسندیده و شرعی باید با شرایط بهداشتی و در راستای پیشگیری از بروز بیماری های قابل انتقال از دام به انسان انجام شود. وی افزود: به کسانی که می خواهند در ماه محرم برای مراسم های سوگواری امام حسین (ع) قربانی و نذورات خود را ادا کنند، توصیه می شود که برای بالابردن کیفیت بهداشتی نذورات و پیشگیری از بروز بیماری های قابل انتقال از دام به انسان، سلامت دام های قربانی قبل، حین و پس از ذبح، باید تحت نظارت دامپزشکی صورت گیرد. عاقبتی ادامه داد: شهروندان می توانند دام های قربانی خود را در کشتارگاه های صنعتی و تحت نظارت بازرسان دامپزشکی ذبح کنند. مدیرکل دامپزشکی گیلان تاکید کرد: مردم باید توجه داشته باشند که ذبح قربانی در دسته های عزاداری و هیات ها کار بهداشتی نیست و خطر ابتلا به بیماری های زیادی از جمله تب کنگو را افزایش می دهد لذا ضروری است مردم قربانی را در مراکز مجاز ذبح کنند. وی تصریح کرد: با تهیه دام جهت قربانی از مراکز فروش مجاز تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی و ذبح دام در کشتارگاه های تحت نظارت دامپزشکی سلامت افراد جامعه به خطر نمی افتد. عاقبتی گفت: مردم در صورت مشاهده کنه بر روی بدن دام، از کندن، له کردن یا جداکردن آن پرهیز کنند، جگر و گوشت قربانی را بلافاصله مصرف نکنند و گوشت و آلایش های دامی را به مدت 24 ساعت در دمای بین 1 تا 4 درجه سانتی گراد در یخچال نگهداری و سپس مصرف کنند.
به اشتراک بگذارید:

نگاه شما:

security code