نگاه ایران/احسان حسن پور: سه روز بعد از ثبت رشت به عنوان شهر خلاق غذا در یونسکو،اولین جشنواره غذاهای محلی استان به میزبانی دانشگاه آزاد واحد لاهیجان در دو بخش ویژه دانشجویان، کارکنان و اساتید برگزار شد. اخوان، دبیر جشنواره هدف از برگزاری این جشنواره را احیای غذاهای سنتی و بومی، معرفی آداب و رسوم و فرهنگ اصیل ایرانی، اشاعه فرهنگ در راستای شعار بهداشتی سال ۹۴ (ایمنی غذا از مزرعه تا سفره) و فرهنگ سازی استفاده از غذاهای سالم در بین مردم بیان کرد.
در پایان این مراسم از کتاب «خوراکی های سرزمین باران» نوشته رضا شرافت پیما رونمایی شد و از برگزیدگان جشنواره با حضور مرتضی طالع ماسوله، رییس دبیرخانه شورای عالی میراث فرهنگی و مسئولان شهرستان لاهیجان تجلیل شد.