| چهارشنبه، 08 بهمن 1399
نگاه ایران:هر فصل سال دارای مزاجی است که با طبیعت برخی انسان ها متناسب و با برخی ناسازگار است، به طوری که پاییز با مزاج سرد و خشک خود، می تواند موجب تشدید علائم و بروز برخی بیماری ها شود. به گزارش  تندرست نیوز، هر فصل سال دارای مزاج خاصی است. مزاج و طبیعت فصل پاییز را سرد و خشک دانسته اند، البته در شهرهای شمالی کشور، پاییز خشک نیست و در مناطق کوهستانی خشکی آن بیشتر است. پاییز نیز با مزاج سرد و خشک خود، برای افراد تندرست و همچنین با مزاج گرم و تر، مناسب تر و برای افراد با مزاج سرد و خشک، مناسب نیست. همچنین این فصل، چندان مناسب حال سالمندان و افرادی که بیماری هایی با طبیعت سرد و خشک دارند، نیست. علت بروز و ظهور زیاد بیماری ها در فصل پاییز را می توان در متغیر بودن هوا در طول شبانه روز وجود مواد زاید باقیمانده در بدن از فصل تابستان به جهت خوردن میوه های زیاد، ضعف نیرو و کاهش دفع مواد زاید به علت سردی هوا دانست. برخی از بیماری های شایع فصل پاییز خارش پوست، اگزما، شوره سر، ترک پوست، دردهای مفصل، برخی ورم ها، درد و بزرگی طحال، برخی از انواع تب ها، ادرار قطره ای، سخت ادراری، کم خونی، وسواس، افسردگی، ورم لوزه ها، دردهای سیاتیکی، انسدادهای گوارشی، سکته و بیماری های ریوی است. در هر فصل لازم است افراد از غذاهای مناسب آن فصل استفاده کرده و غذاهای نامناسب را کنار بگذارند. بهتر است در فصل پاییز از خوردنی ها و نوشیدنی های مایل به گرمی و تری مانند گوشت گوسفند، گوشت بره، خربزه شیرین، مویز، هویج، زیتون، خرما، عسل، شیرینی های طبیعی، مرباهای طبیعی از میوه های مناسب، شربت عسل، مغز خشکبار به ویژه بادام درختی، تخم مرغ  عسلی و آش های ساده بیشتر استفاده شود. در هر فصل پاییز با توجه به متغیر بودن دمای هوا، داشتن پوشش مناسب در طول روز متناسب با دما و پوشاندن سر به ویژه در هنگام خواب ضروری است. باید توجه داشت در فصول سرد سال بر خلاف فصول گرم، دستگاه گوارش انسان قوی تر می شود و بهتر است از غذاهای سنگین هم چون حلیم، آش ها، آبگوشت ها و کله پاچه استفاده شود.
به اشتراک بگذارید:

نگاه شما:

security code