| جمعه، 31 فروردین 1403
علت مرگ ناگهانی آیت الله هاشمی از زبان وزیر بهداشت؛
       کد خبر: 89750
نگاه ایران: سیدحسن هاشمی عصر چهارشنبه درهمایش نان سالم در فرهنگسرای بهمن افزود: آیت الله علی اکبر هاشمی رفسنجانی 16 سال قبل آنژیوپلاستی قلب کرده بود و 3 تا پلاک درعروق قلبی داشت. وی گفت: ایشان همچنین از20 سال اخیر به خاطر بیماری دیابت انسولین مصرف می کردند. هاشمی ادامه داد: به طور کلی هفت تا 10درصد مرگ ها ناگهانی است و علت اصلی آن فشارخون، بیماری های قلبی است. وی خطاب به صنف نانوایان ادامه داد: مهمترین علت فشارخون و بیماری های قلبی ناشی از مصرف روغن های ناسالم و به خصوص نمک می باشد و 50 درصد نمک مصرفی مردم از نانی است که توسط نانواها تولید و دریافت می شود. هاشمی اضافه کرد: اگر نانواها بتوانند یک سوم نمک نان ها را کم کنند, جلوی بسیاری از بیماری ها گرفته می شود و حدود 25 هزار مورد از مرگ های سالانه در ایران کم می شود. هاشمی با تاکید بر لزوم استفاده ازسبوس در نان گفت: برخی مردم به اشتباه تصور می کنند نان سفید بهتر است در حالی که نان تیره که سبوس دارد ارزش غذایی خیلی بیشتری دارد و باید گرانتر باشد. وزیربهداشت ادامه داد: مردم باید بدانند که نمک و شکر تیره نیز بسیار کم ضررتر ازنمک و شکر سفید است زیرا با استفاده از مواد سفید می شوند.
به اشتراک بگذارید:

نگاه شما:

security code