| شنبه، 01 اردیبهشت 1403

نگاه ایران: یک پژوهشگر طب سنتی گفت: مصرف دمنوش های گیاهی متناسب با طبع در مقابله با استرس و اضطراب روزمره تأثیر چشمگیری دارد.

 یونس حیدری گفت: استفاده از سرکه ها، به ویژه سرکه سیب در درازمدت سبب ضعف اعصاب می شود. همچنین استفاده طولانی مدت از آن سبب لرزش دست و بروز پارکینسون می شود.
وی افزود: استفاده بی رویه از ترشی، چای سیاه، چای سبز، خوردن غذاهای سوخته و غذاهای تند حاوی حجم زیادی فلفل و زنجبیل به دلیل افزایش فشار خون سبب ضعف اعصاب می شود، همچنین مصرف غذاهای اسیدی خصوصا هنگام صبح و در حالت ناشتا مانند آبغوره و لیموترش سبب اختلال در سیستم عصبی می شود. این پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه "اصولاً دمنوش های تقویت کننده اعصاب دارای طبع گرم هستند"، تصریح کرد: مصرف دمنوش ترکیبی گیاه زیرفون به همراه هل باد و به لیمو فوق العاده آرامبخش، ضد تپش قلب، خواب آور و تقویت کننده اعصاب است. حیدری تاکید کرد: دمنوش ترکیبی گل ساعتی، پنیرک صحرایی و هوفاریقون دارای طبع معتدل بوده، فوق العاده آرام بخش و مقوی اعصاب است و استفاده از آن شب ها قبل از خواب توصیه می شود. وی ادامه داد: دمنوش ترکیبی شقایق، زعفران و بابونه فوق العاده نشاط آور، آرام بخش، تقویت کننده اعصاب و حافظه است. دمنوش گیاه نعنا فلفلی تنظیم کننده سیستم عصبی و هورمون در خانم ها بوده و آرامبخش، تقویت کننده کبد و ضدتهوع است. این پژوهشگر طب سنتی اضافه کرد: استفاده از دمنوش ترکیبی لاواند، گل محمدی، چند پر گل شقایق و بنفشه دارای طبع معتدل بوده و برای همه مزاج ها مفید است. استفاده از آن سبب ایجاد آرامش شده و جایگزین خوبی برای چای است. حیدری افزود: دمنوش چای سفید به همراه زنجبیل و به لیمو دارای طبع گرم و آرام بخش است اما در افرادی که دارای طبع خیلی سرد و دارای اضافه وزن هستند توصیه می شود. افراد قبل از استفاده از دمنوش ها باید مزاج خود را بشناسند و با توجه به آن از دمنوش های مؤثر استفاده کنند.
به اشتراک بگذارید:

نگاه شما:

security code