| جمعه، 31 فروردین 1403
نگاه ایران: فرزند ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی بخشی از وصیتنامه وی را که در سال 79 نوشته بود در برنامه زنده تلویزیونی قرائت کرد.

صبح امروز و در جریان حضور محسن هاشمی فرزند ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی در برنامه زنده تلویزیونی «حالا خورشید»، وی بخشی از وصیتنامه پدرش را به این شرح قرائت کرد:

«بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون چیزی بر دارایی های قبل از انقلابم نیفزوده ام و هزینه های زندگی را در درجه اول از عوائد فروش اموال قبل از انقلاب و در درجه دوم از حقوق و مزایای قانونی ام برداشتم.»

محسن هاشمی تصریح کرد که بیش از 90درصد اموال آیت الله هاشمی در راه انقلاب هزینه شد و دارایی های وی بسیار کم است.

بنا بر این گزارش، این وصیتنامه در سال 79 نوشته شده و وصیتنامه جدیدی از آیت الله هاشمی یافت نشده است.

همچنین محسن هاشمی به عنوان فرزند ارشد؛، به عنوان وصی آیت الله هاشمی رفسنجانی معرفی شده است.

گزیده سخنان محسن هاشمی در زیر می آید: مردم سنگ تمام گذاشتند. مقام معظم رهبری ما را شرمنده کردند. امروز صبح در بیت رهبری مراسمی برگزار می شود. بعد از ظهر در دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات یک مراسم برگزار می شود. دانشگاه آزاد یکی از ثمرات تلاش های آقای هاشمی برای این کشور است. ایشان حتی در روز آخر هم در حال بررسی مسائل دانشگاه بودند. در قم توسط علما یک مراسم فردا برگزار می شود. جمعه بعد از ظهر در رفسنجان یک مراسم برگزار می شود. در کرمان شنبه بعد از ظهر یک مراسم برگزار می شود. اواخر هفته آینده در بهرمان یک مراسم داریم. ایشان عاشق روستایشان بودند. همیشه می گفتند من یک روستایی ام. از دل روستا آمدم و تلاش کردم و به اینجا رسیدم. کلا ظرف ۱۵ دقیقه ما بی پدر شدیم. از مسیر دانشگاه آزاد به منزل می رفتم که تماس گرفتند پدر در بیمارستان هستند. وقتی رسیدم دیگر تمام شده بود. چند سال قبل که قرار بود انژیو شوند یک وصیت نامه نوشتند و به من دادند و من را وصی کردند، وصیت نامه جدیدی از ایشان هنوز پیدا نکرده ایم. هر انقلابی می تواند دچار مشکلاتی شود، به نحوی که چهره اش مخدوش شود. آیت الله هاشمی همواره تلاش داشتند که انقلاب اسلامی دچار انحراف نشود، چهره واقعی اسلامی خارج از تحریف ها و افراط ها نشان داده شود، به نحوی که مورد پذیرش جوانان قرار بگیرد. ایشان می گفتند مسائلی که در اسلام نیست و برخی از مستحبات را نباید به صورت واجبات مطرح کنیم. باید مطالب را به نحوی بگوییم تا جوانان بتوانند آن را درک کنند. نباید برای اینکه خودمان را موجه و یا مسلمان دو آتشه جلوه دهیم، باعث شویم که با برخی از حرکات مردم و جوانان از اسلام دور شوند. ایشان را سالها متهم کردند به اشرافی گری. برخی فکر می کنند ایشان یک ثروت افسانه ای داشتند. پدر در وصیت نامه شان نوشتند : اینجانب تا کنون چیزی بر دارایی های قبل از انقلابم نیفزوده ام/ ایشان بیش از ۹۰ درصد اموالشان در راه این انقلاب خرج شده است. خانه جماران را امام خریده بودند و گفتند بگویید آقای هاشمی بیایند اینجا زندگی کنند. پدر از منزل قدیمی خودشان در دزاشیب به جماران رفتند. در واقع آن منزل استیجاری است و اجاره کمی هم پرداخت می کردند
به اشتراک بگذارید:

نگاه شما:

security code