نگاه ایران/پویا بازارگرد:صبح امروز یکشنبه 24 مردادماه با ابتکار معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی گیلان جشنواره «غذای سالم» با مشارکت 33 کارمند این دانشگاه در ساختمان مرکزی شماره 2 برگزار شد. برگزاری جشنواره «غذای سالم» بخشی از برنامه های هفته کرامت میلاد حضرت معصومه و میلاد امام رضا ( ع) در دانشگاه علوم پزشکی باهدف حفظ غذاهای ایرانی و اسلامی، پرهیز از مصرف فست فودها و دوری از اسراف بود.
در پایان این جشنواره یک روزه که باعرضه بیش از 80 نوع غذای محلی گیلان از سوی 33 کارمند دانشگاه همراه بود از 5 تن تجلیل شد.
معیار انتخاب 5 غذای انتخاب شده از سوی داوران جشنواره که از کارشناسان غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان بودند پخت سالم تر و میزان استفاده از نمک، روغن و همچنین نحوه پخت بخارپز و سرخ کردنی بود.
دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به همراه جمعی از مدیران این دانشگاه از مهمانان ویژه جشنواره بودند.