| شنبه، 01 اردیبهشت 1403
نگاه ایران:میوه "به" مقوی هضم و خوشبوکننده بوی عرق است, چای "به" علاوه بر قوت هضم، اضطراب را نیز می کاهد؛ "به" اشتها را تحریک کرده و به هضم کمک می کند. به گزارش بهداشت نیوز "به" یا سفرجل در تقویت قلب، مغز و معده مفید است, میوه "به" طبیعتی نزدیک به اعتدال دارد و هر چه شیرین تر باشد, خواص آن بیشتر است و رو به گرمی می رود, "به" مقوی هضم و خوشبو کننده بوی عرق است, چای "به" علاوه بر قوت هضم، اضطراب را نیز می کاهد. اگر "به" به ترشی مایل باشد کمی سرد و به شیرینی مایل شود, کمی گرم است؛ "به" شیرین مقوی قلب، معده، رحم، ریه و روده ها است, جوشانده "به" در رفع اسهال، رفع تهوع و استفراغ مفید است. مصرف میوه "به" و مصرف "به" در غذاها نشاط آور است, مداومت به مصرف "به" به رفع بوی بد عرق کمک می کند, "به" ترش، مضر ریه و معده است و موجب بروز اسهال می شود. جالب توجه است که دانه "به" ترش نیز سرفه را تشدید می کند, "به" را به شکل تاس کباب، آبگوشت، خورش "به"، در ته چین ها و به شکل مربا مصرف کنید, چای "به" در رفع اضطراب و قوت قلب انتخاب خوبی است. "به" اشتها را تحریک کرده و به هضم کمک می کند, مانع قی است و سبب تسکین تشنگی می شود, استفاده از میوه به در غذای بیمارانی که در زمان گرسنگی دچار سردرد می شوند به مرور زمان تکرار و شدت سردرد آن ها را کاهش خواهد داد. شربت "به لیمو" نیز برای معده و قلب و مغز مفید بوده و برای درست کردن آن باید  ٢ جزء آب "به"، یک جزء آب لیمو و یک سوم جزء شکر را به قوام آورد.
به اشتراک بگذارید:

نگاه شما:

security code