| شنبه، 01 اردیبهشت 1403
نگاه ایران: رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: چای کله مورچه ای و معطر به خاطر مواد افزودنی غیر طبیعی در طولانی مدت سبب بروز سرطان در بدن افراد می شود. محمد حسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران، با اشاره به عوارض مصرف چای معطر و کله کورچه ای اظهار داشت: مواد افزودنی که  برای معطر شدن چایی بوسیله کارخانه های سازنده اضافه می شود بستگی به نوع اسانس و میزان مواد بکار رفته در چایی سبب بروز مشکلات و بیماری های مختلفی می شود. وی بیان کرد: هر چه قدر چایی از اسانس و مواد افزودنی کمتری برخوردار باشد سالم تر بوده  و خاصیت بیشتری برای افراد دارد ولی اگر چایی به خاطر رنگ و عطرش مواد افزودنی زیادی در آن بکار گرفته شود سرطان زا می شود. عزیزی عنوان کرد: افرادی که از چایی های معطر و به اصطلاح کله مورچه ای استفاده می کنند در طولانی مدت دچار سرطان های مختلف می شوند . وی ادامه داد: اغلب چای هایی که روی بسته بندی آن کلمات شکسته، برگی، قلمی و تهیه شده از برگچه های بالایی بوته چای نوشته شده باشد از ارزش و مرغوبیت بالایی برخوردارند. عزیزی متذکر شد:  این برگ ها نرمی و لطافت بیشتری دارند و ریزتر و پرزدارترند، اسانس و عطر و طعم بیشتری دارند و جزو چای های درجه یک محسوب می شوند. برگ های کمی درشت تر، چای درجه دو و چایی که از برگ های بزرگ و پیر و ضخیم پایینی بوته ها تهیه شده باشد چای درجه سه نامیده می شود که تلخ تر است. وی اظهار داشت: چای کله مورچه و باروتی سریع رنگ می دهند و چه بسا به همین دلیل هم بسیار مورد استقبال مردم قرار گرفته اند، همچنین چای کله مورچه از مخلوط کردن خرده ها و پودر کهنه چای با رنگ و اسانس تهیه می شوند. به این نوع چای رنگ سنتزی می زنند پس از مدتی رنگ آن تغییر کرده و کدر، تیره و مات می شود که همین نشانه ها و خصوصیات مشخص می کند این نوع چایی حاوی مواد رنگی و بی کیفیت است. وی گفت:  ارگانیک بودن چای ها ملاک بر سالم بودن آنها نیست و افراد حتما باید از خرید چای های فله ای اجتناب کنند.
به اشتراک بگذارید:

نگاه شما:

security code