| پنجشنبه، 06 اردیبهشت 1403
ضرورت کنترل میزان استفاده از نمک در غذاها
نگاه ایران: مصرف ماهی در پیشگیری از بیماری های قلبی ـ عروقی، دیابت، پوکی استخوان، آلزایمر و ... موثر است. اما علی رغم ...
نگاه ایران: دست پخت مادربزرگان گیلانی با قرار گرفتن در فهرست یونسکو آوازه جهانی به خود گرفت و امروز در هجوم گردباد ...
گردشگری نوین در منو مادربزرگان گیلانی؛
نگاه ایران: پیش تر هایی نه چندان دور ،چیرگی منو خوراکهای بیگانه، هجوم فست فودها و کلیشه ای شدن فهرست غذا در ...
نگاه ایران: گروهی از آشپزهای گیلانی با شرکت در جشنواره بین المللی «سفر برای طعم» در استان آستراخان روسیه در ساحل شمال ...
همه چیز درباره «خاور خانم» که 20 میلیارد تومان خرج رستورانش کرده است؛
نگاه ایران:خاورخانم را شاید خیلی از شماها نشناسید اما اگر برحسب اتفاق سری به روستای سرولات رودسر بزنید می بینید که کوچک و ...
گیلان تنها استان ایران با تنوع غذایی بی‌نظیر؛
نگاه ایران:بخش مهمی از جذابیت های استان گیلان برای گردشگران در تعدد غذاهای این استان تعریف می شود. غذاهایی که علاوه بر ...
نگاه ایران: ترب، گیاهی یک ساله با برگ های پهن، ناصاف، کرک دار و بریدگی های نامنظم است که ارتفاع ساقه ی ...
گزارش گاردین از سفر آشپز و نویسنده انگلیسی به ایران و تمجید از غذاهای رنگارنگ شهرهای مختلف؛
نگاه ایران:«غذا ابزار فوق العاه ای برای کشف ایران است، کشوری که غذاهای محلی شگفت انگیزی مانند انواع خورش ها، غذاهای ...
آیین‌های رمضان و سفره رنگین گیلانی‌ها:
نگاه ایران: سفره های گیلانی به لحاظ تنوع غذایی یکی از کم نظیرترین سفره ها بوده و شاید ادعای بیجایی نباشد اگر ...
نگاه ایران: «نحوه پخت سنتی ۵ غذای اصیل گیلانی ثبت ملی شد» . رضا علیزاده در تشریح جزئیات این خبر گفت: استان ...
ساعاتی در «شورکولی»، یک رستوران بومی در رشت:
نگاه ایران/گروه اجتماعی:شاید کمتر کسی فکر می کرد که یک خانه دوبلکس با یک حیاط کوچک بتواند تبدیل به یک رستوران شلوغ ...
نگاه ایران/ مهدیه عطایی: نخستین جشنواره گردشگری، مصرف سبز، میان وعده های سالم گیلان با امید تبدیل مکان جشنواره به محل دائمی ...
نگاه ایران/گروه اجتماعی: جشنواره «گردشگری، مصرف سبز، میان وعده های سالم گیلان» از امروز ساعت ۱۶ در رشت آغاز می شود. به گزارش نگاه ...