یک نان ساندویچی را باز میکند و یک پر کاهو و دو برش گوجه در آن میگذارد و سپس دو سینیِ مخلوط ژامبون، قارچ و پنیر پیتزا را داخل نان خالی و هاتداگ سرخ شده را هم به آن اضافه میکند. در نهایت هم روی آن را با حجم بسیاری پنیر پیتزا و قارچ سرخشده میپوشاند و ساندویچی که اسم آن را «خمپاره» گذاشته است کاغذپیچ میکند و تحویل مشتری میدهد.
نگاه ایران: همبرگر از جمله فست فود های پر طرفدار است که اشتهای انسان را دو برابر کرده و متاسفانه خوردن آن ...
نگاه ایران: یک متخصص تغذیه گفت: این تصور که تاثیر مصرف غذا های ناسالم با ورزش از بین می رود، یک باور غلط ...
نگاه ایران: چشم مان را نباید روی این واقعیت ببندیم که یکی از بزرگ ترین تفریح های مردم دنیا و کشور خودمان، ...
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛
نگاه ایران/ مهدیه عطایی: شاهرخ یوسف زاده چابک رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: در ۳۷ سال گذشته ۲۰ سال بر طول ...
نگاه ایران: غذاهای چرب و پرنمک که عمدتاً شامل فست فودها و خوراکی های کی اف سی است، برای کارکرد قلب و ...